Beylerbeyi İlkokulu

WEB https://gaziantepbeylerbeyiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BEYLERBEYİ MAH. 84001 CAD. Y.BEYLERBEYİ İLK OKULU NO: 107 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına paralel,milli ve manevi değerlere sahip,özgüveni gelişmiş, sorumluluklarının bilincinde olan,araştırmayı ve öğrenmeyi bilen,demokratik değerlere bağlı,araştırmacı,teknolojiyi etkin şekilde kullanabilen, kendi ve çevresiyle barışık, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, toplumsal hayata uyumlu bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : İlimizdeki ilkokullar içerisinde;Eğitim ve Öğretimdeki başarısı,disiplinli çalışma ortamı,teknolojik imkanları ile tanınan,yetiştirdiği öğrenci kalitesi ile adından söz ettiren, doğaya ve çevreye duyarlı,farklılıkları zenginlik olarak kabul eden en iyi okul olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:30 / 14:10
Isınma : Kalorifer/Kömür
Pansiyon : Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Servis : -
Ulaşım : 30dk.arayla Belediye otobüsü Sabah 06:00 dan akşam 19:30 kadar şehir merkezine gidip gelmektedir.Ayrıca Dülük köyü otobüsleride 40 dk.da bir mahallemizden geçmektedir
Yerleşim Yeri : Yaklaşik 700 haneli,sanayi bölgesine yakın 3000-3500 kişilik nüfusu olan Şehitkamil İlçesinin merkez mahallesidir.Halen göç almaktadır.Yeni yapılan stad sebebiyle gelişen bir yerdedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe merkeze 8 km. uzaklıkta olup Şehir Otogarına 3km.uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol , Masa Tenisi , Satranç ,Badminton